Udviklingen følger tiden

Der har altid været en sammenhæng mellem den tid, som vi befinder os i, og så den musik, som bliver spillet. Som verden er blevet mere og mere elektronisk, så har populærmusikken også bevæget sig i den retning, og selv i metalmusikken har der sneget sig elektronisk lyd ind, og det er meget normalt med både rap og diverse former for instrumenter, som du ellers kun ser i rap og i dansemusikken.

En spændende udvikling siger nogle, mens andre igen rynker på næsen. En en ting er sikkert, musikken er i konstant udvikling, og det er der ikke nogen, der kan bremse. Den vil udvikle sig, så længe der er kunstnere og musikere, som er parat til at prøve grænser af – og det vil der altid være.

Om det er så er på tekstfronten, som NWA gjorde, eller med musikken som Ozzy og bands som Metallica og Slayer gjorde. da de kom frem, vil kun fremtiden kunne vise os.

Men selvom musikken udvikler sig, så må man jo godt nyde klassikerne, for det er jo deres skuldre, som de fleste moderne musikere står på, og det er deres arv, de skal prøve at løfte.