Få succes som serviceoperatør inden for musikken

Med den nye festivalsæson for døren og genåbninger efter de sidste par års nedlukninger på grund af corona åbner der sig nye muligheder for folk, der gerne vil have en fod inden for i musikkens verden, men som måske ikke selv er udøvende musikere. Det kunne være dig, for eksempel? Hvis du har lyst til at arbejde bag kulissen ved årets festivaller, er der mange muligheder, blandt andet som selvstændig serviceoperatør.

Som selvstændig inden for denne branche kan du servicere festivalledelserne med den praktiske organisering af scenerne, hegn, toiletfaciliteter og meget andet, og de enkelte orkestre har også tit brug for praktisk hjælp. Ikke alle har selv deres crew med, men må købe sig til hjælp på stedet. Og den hjælp kunne du tilbyde som selvstændig serviceoperatør inden for musikkens verden. Og der er et hav af festivaller, der er klar til at gå i gang i 2022, og som kan have brug for hjælp.

Få de rette rammer at arbejde ud fra

Som selvstændig på dette område har du naturligvis brug for en arbejdsbil, der kan bringe dig og dit udstyr fra sted til sted. Som oftest vil det være en varebil, som du får indrettet efter dit behov. Det kan du få gjort hos bilindretningsfirmaet Work System, hvis speciale er indretning af køretøjer til arbejdsbrug. Du kan hos Work System få indrettet din bil helt efter dine hov, sådan at du både kan løse de praktiske opgaver og de administrative opgaver, der følger med, fra bilen. Med andre ord kan Work System indrette en bil til dig, der både kan fungere som et effektivt værksted og et fuldt dækkende kontor med adgang til internettet, arbejdsplads og alt, hvad du skal bruge.

Arbejd og få succes

Som selvstændig må du regne med, at du kommer til at arbejde meget, hvis du vil have succes. Til gengæld er der også gode muligheder for, at succesen kommer, når du er dygtig til dit arbejde og sørger for, at du også får skrevet regninger for det, du yder. Mange selvstændige arbejder på alle tider af døgnet, men det behøver man ikke, hvis man kan fange det rette koncept og skabe en ydelse, som folk har brug for. Med din forretning inden for musikkens felt har du mulighed for skabe en niche, som ikke alle bare kan gå ind i – det kan give dig en unik konkurrenceposition.

En sidegevinst ved dit arbejde er selvfølgelig, at du sikkert også får mulighed for at høre en masse god musik. Det kan ikke undgås, at nogle skal bruge din assistance, mens der er gang i festivalen, og så er det jo blot om at slå lyttelapperne ud og få din del af fornøjelsen også.