Hvad for noget musik er du til?

Her på redaktionen kan vi bedst lide moderne pop, og det er der en årsag til. Ja, vi ved, det ikke altid er nemt at indrømme, men det er altså det, vi er til. Hvis vi kigger nærmere på top 40, så kan vi lide de fleste af de numre, der er, og sommetider klæder vi os ud i kostumer og danser rundt, mens musikken kører. Både vores kærester og koner synes, at vi er skøre at se på, men det gør os ikke noget, så længe vi bare har det sjovt.

Tidligere var der også flere af os, som var vilde med rock, og det kan være, det også er en genre, du interesserer dig for. I så tilfælde kan vi godt forstå det, for rock har været populært gennem årtier og har været det stadig. Du kan også danse til rock, hvis du ønsker, lige såvel som det er muligt at sidde stille og roligt at lytte til denne dejlige musik. Vi holder selv af at lytte til både Elvis og Beatles, og selvom det er mange år siden, at disse parter gjorde sig gældende, så har de stadig noget at sige os. Ja, som du nok kan fornemme, så er det ikke kun poppen, der er i vor interesse, men vi ved, at popmusikken altid ringer ind hos os, og derfor er det et sted, vi med sikkerhed ikke går forkert i byen.

Vi aner ikke, hvad for noget musik, du er til, men det ved du sikkert allerede selv. I dag er vi så heldige, at vi kan streame så meget musik på nettet, og det giver os jo uendelige muligheder for at undersøge, hvad vi kan lide, og på denne måde er det nemt at komme til en afklaring. Fordi man kan lide den ene type musik, betyder det jo ikke, at man ikke kan lide en anden type musik, og som med alt andet i livet, så er det vigtigt at være åben. Når man er åben, så lærer man også mere, og hvis ikke du allerede har været til mange forskellige koncerter, så anbefaler vi at prøve det. Når musikken høres i levende live, så giver det en helt anden oplevelse, og det er denne oplevelse, det er værd at gå efter. Om du er til det ene eller det andet er ikke så vigtigt, men det er vigtigt, at du åbner ørerne og giver dig i kast med at lytte til noget forskelligt.

På den danske scene er der rigtig mange kunstnere, og der er rigeligt at give sig i kast med. Landet over er der koncerter hele tiden, og du kan sikkert finde en koncert allerede en af de nærmeste dage, og hvorfor vente?