Giv dit hjem et musikalsk præg

Musik kan mange ting. Musik kan fuldstændig ændre vores humør, forstærke vores følelser og vække både gode og mindre gode minder frem i os. Musik kan give os energi, give os glæde og berolige os. Musik skaber stemning, hygge og meget mere.

Musik er ikke bare kærlighed og fornøjelse for vores ører, men kan også være kunst for vores øjne. Musik kan præge vores livsstil, vi kan uddanne os i musik, og det kan endda være en levevej. Foruden at oprette playlister på diverse platforme og lytte på livet løs, har vi også mulighed for at pryde vores hjem med instrumenter, plakater og gamle pladespillere for at give vores hjem et musikalsk udtryk og skabe en vis atmosfære.

Ydermere er musik et fælles sprog, og musik kan samle os på mange måder i alle slags situationer. Der er lavet utallige støttesange, hvor kendte går sammen om at synge en fælles sang til at samle penge ind til diverse formål. Hvem husker ikke “We Are The World” fra 1985 af Michael Jackson og Lionel Richie med både Stevie Wonder, Tina Turner, Bruce Springsteen og andre fremtrædende bidragende sangere til at støtte de sultne børn i Afrika? Eller du har måske hørt en af de nyeste fra 2019, sangen “Earth” til at støtte vores klima, hvor blandt andet Justin Bieber, Ed Sheeran, Snoop Dog, Backstreet Boys, Ariana Grande og endda Leonado DiCaprio giver deres bidrag?

Også i Danmark er der lavet diverse støttesange, hvor “Afrika” fra 1985, “Hvor små vi er” fra 2005 og “Skrøbeligt fundament” fra år 2010 formentlig er nogle af de mest kendte.

Musik er mangfoldigt og fantastisk forskelligartet. Der er utallige genrer, utallige måder at udtrykke os på og lige så mange meninger omkring, hvad der er musik, og hvad der ikke er. Det samme gælder også kunstværker, når vi ønsker at pryde vores hjem med noget helt særligt. Vi har alle hver vores smag, både når det gælder vores hjem og musik, og intet er rigtigt eller forkert. Det, der er vigtigt, er at skabe en stemning og en følelse, der føles helt rigtig for en selv. Vores hjem og vores musiksmag bør i høj grad afspejle vores personlighed, gøre os komfortable, give os energi og glæde. Er du ikke enig? Er du en musikalsk sjæl, kan du derfor med fordel forene dit hjem og musikkens verden. Måske du har en yndlingsanger, et fotografi, et instrument eller en flot plakat, der kan pryde dit hjem?