Følelser og matematik

Musikken, vort liv i matematik og følelser, for det er jo hvad, det er. Lyde sat sammen så nøjagtigt og komplekst som matematiske formler og med en intensitet, som var det en teenageforelskelse.

Der er intet i vort liv, som kan bringe følelserne frem, som det soundtrack, der er til dit liv. En sang, som minder dig om din første forelskelse, dine forældre eller noget helt tredje, og tårerne kan komme frem i øjenkrogene på et sekund.

Musik følger os i alle aspekter af vores liv, fra de første dage af vores liv, hvor vores forældre synger de første vuggeviser for os, og vores uro spiller de små klassikere, som vi en dag skal synge for vores egne børn.

Det vækker en masse indeni

Det, som er ved musik, er, at det er noget, som kan bringe minder frem, og det er en smag, som ikke kan diskuteres. Det er noget, som for hver eneste person i verden er noget individuelt, så derfor er det altid noget, som vil dele vandene.

Musik er bygget op som matematik, der er en utrolig logik i musikkens opbygning, og det er også med til at give os en følelse i hjernen af enten velvære, minder eller noget, vi ikke kan lide.

Til musikken hører der ofte en tøjstil, og det er noget, som specielt yngre og børn er meget interesseret i. Det kan være de mange sportstrøjer, som de store rappere de bruger i deres videoer, men det er heldigvis ikke svært at få fat i, for på Gorilla sports kan du få trøjer fra mange af de store sportsmærker, der er over hele verden, i mange forskellige udgaver. Tøj, som du kan få nemt online, hvor de har tøjet til lige det, som du står og mangler til at øve de fine mooves eller være den nye gulvkanon på det lokale diskotek.

De store ting har en melodi

Musik er dog ikke kun følelser og matematik, nej musik er der til alle vore store begivenheder i livet. Fra barnedåben, til vi tager afsked med verden. Der er jo ingen, som kan forestille sig en teenagefest uden musik eller et bryllup, hvor musik ikke er en naturlig del af festivitassen. Det er så naturligt som at trække vejret, at musikken er der, som en smukt kompliment til vores liv.

Mange husker i dag det stykke musik, som blev spillet, da de mødte deres livs udkårne, og de er gode til at huske netop dette i hele deres forhold. Det er sværere at huske fødselsdage og bryllupsdage blandt andet.

Musik er også dans, og for dem, som gerne vil gøre det til en levevej, så er tøjet vigtigt. Tøj som du kan bevæge dig frit i, og som ikke så let går i stykker, når du træner eller optræder.