Når musik bliver blandet med mode

Musikstjerner samarbejder ofte med store modehuse i forbindelse med reklameaftaler, men mange gange går stjernerne også bare i mærketøj, fordi de synes det er fedt. I denne artikel kan du læse om store musikartister, der også er trendsættere, når det kommer til mode.

Spice Girls sangerinden Victoria Beckham er det perfekte eksempel på en sangstjerne, der også er blevet til modeikon. VB startede ud som designer med at designe jeans for det amerikanske brand Rock & Republic, og siden hen er hun blevet til en anerkendt designer med sit eget brand. Beckham blander dog ikke selv længere musik og mode. Det hørte vi for nylig, da det blev afsløret, at Spice Girls bliver genforenet og tager på turné, men det bliver uden “Posh Spice”, som har valgt at fokusere på sin modekarriere og familie med den tidligere fodboldspiller David Beckham.

Pharrel Williams, som er kendt for megahittet “Happy”, er et af nutidens største modeikoner. Williams er kendt for sin skøre tøjstil, som er en blanding af “high fashion” og almindeligt hverdagstøj. “Sangria Wine”-sangeren har bevist med sit tøjvalg, at man ikke altid behøver at investere i en helt ny garderobe for at imponere i gadebilledet. Williams er så populær i modesektoren, at han har samarbejdet med alt fra Louis Vuitton til Timberland og Adidas, som du blandt andet kan købe på KidsBrandStore, hvilket også fortæller lidt om, hvor bredt den amerikanske stjerne appellerer.

Der er mange, der er uenige med den amerikanske moderedaktør Vanessa Friedmans holdning til, at Beyoncé ikke er et modeikon. Faktisk blev “Halo”-sangeren hyldet for at være et modeikon ved Fashion Icon Award i 2016.

Her fortalte hun, at mode ligger til familien, da hendes bedstemor var syerske, og at hendes mor, Tina Knowles, har skabt smukke værker til Beyoncé takket været sin kreativitet og sit talent. Tina Knowles står blandt andet bag Beyoncés første Grammy-kjole, hendes brudekjole og meget mere.

Beyoncés søster Solange Knowles imponerer også med hendes sans for mode, som blandt andet modemagasinet Elle kalder for dronningen af farveblanding. Solange mestrer at mikse farver, som man aldrig havde drømt om ville passe godt sammen.

Kardashian-familien har været blandt de mest omtalte personligheder i løbet af de seneste år. Selvom at vi ikke kan kalde dem for popstjerner, på trods af Kim Kardashian prøvede på at blive sangerinde med singlen “Jam” i 2012, så bliver musik og mode blandet i ægteskabet mellem Kim Kardashian og rapperen Kanye West.

Kanye West gav Kardashians tøjskab en komplet make-over kort tid inde i deres forhold, hvor han sorterede ud i tøj, tasker og sko. Faktisk fik han Kim Kardashian til at græde ved at få hende til at smide 250 par sko ud, men parret er stadigvæk sammen i dag, og det blev for nyligt afsløret at de venter deres fjerde barn.